Pollensäsongen är som värst – WellO2 lindrar irritationssymptom snabbt

Pollensäsongen är som värst – WellO2 lindrar irritationssymptom snabbt

2023 , Andningsträning , Pollensäsong , wello2

Pollensäsongen har nått sin höjdpunkt. Pollen som flyger runt i luften orsakar irritationer. Även sand och damm från gatorna gör det svårt att andas för många männsikor. Andningsövningar med WellO2 kan snabbt och naturligt lindra irritationssymptom.

WellO2-övningar lindrar irritation orsakad av allergener, lukt eller damm året runt. Du kan snabbt bli av med dina irritationssymptom genom att använda tillräckligt varm ånga när du tränar med WellO2. Varm ånga minskar symtomen i de övre luftvägarna eftersom värme aktiverar slemhinnan. Detta i sin tur minskar eller till och med stoppar slemhinnans produktion och utsöndring av histamin.

Lindra irritationssymptomen snabbt med WellO2-träning

  • Använd näsmasken när du tränar.
  • Välj temperaturen med 3 punkter. Om ångan känns för varm kan du skydda nästippen med lite fuktighetskräm så att huden inte reagerar så starkt på värmen. Du kan även lägga en halv WellO2 mentoltablett i WellO2-apparaten. Mentolen gör att ångan känns svalare, vilket gör det lättare att utnyttja den varma ångan vid behandling av slemhinnan.
  • Använd motstånd 0, eftersom syftet är att aktivera ämnesomsättningen i muskler och vävnader under slemhinnan och stoppa irritationssymptomet.
  • Ofta räcker det med några få in- och utandningar genom näsmasken för att lindra symtomen. Du kan till exempel göra 1–10 repetitioner åt gången. Ta pauser emellan om du tycker att känns jobbigt att andas kontinuerligt.

Det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan träna med WellO2 per dag. Om det känns bra och lindrar dina symtom kan du träna så ofta du vill. Barn kan också träna med WellO2 under en vuxen persons övervakning. Observera att WellO2-träning är en kompletterande för att stödja medicinsk behandling. Medicineringen ska fortsätta enligt läkarens instruktioner.

KÖP WELLO2 HÄR

Läs mer: WellO2-träning hjälper inför pollensäsongen

Tillbaka till blogg