Hem / FÖR EN AKTIVARE VARDAG

FÖR EN AKTIVARE VARDAG

WELLO2 – FÖR EN AKTIVARE VARDAG

Förbättra vardagen med andningsredskapet WellO2.

Upplever du de här utmaningarna som är vanliga för äldre personer?

1) Gå i trappor, bära en shoppingbag eller resa sig upp från en stol är ansträngande

2) Ibland är andningen svag och ibland ytlig/intensiv

3) Sömnen blir avbruten och det är svårt att sova

WellO2 är ett andningsredskap som stärker, vidgar och rengör luftvägarna med andningsmotstånd och varm ånga.

✔️Varm ånga lindrar irritation av luftvägarna, återfuktar slemhinnorna och löser upp slemmet som blir enklare att bli av med. När det blir lättare att andas så förbättras välbefinnandet och livskvaliteten. Och även sömnen förbättras.

✔️ Den varma ångan minskar dessutom slem och blockeringar i luftvägarna, vilket minskar risken för att utveckla luftvägsinfektioner.

✔️ In- och utandning med motstånd stärker andningsmusklerna och förbättrar andningskapaciteten, vilket gör vardagen lättare.

WELLO2-ANVÄNDARE BERÄTTAR

"Jag har använt min WellO2 för andning genom näsan i några månader. Den har varit ovärderlig som slemlossare. Ibland andas jag endast ånga, flera lugna andetag, och ut genom näsan. Därefter inandning genom näsan och utandning mot andningsmotstånd, flera gånger i följd. Det känns att slemmet först blir mjukare och därefter börjar det lossna och komma ut. En sak jag lärt mig är att det lönar sig att göra andningsövningarna så lugnt som möjligt med apparaten och att andas vanligt mellan passen. WellO2 har blivit en daglig terapi för mig. Jag rekommenderar den till var och en som har haft nytta av PEP-träning. WellO2 kombinerar på ett praktiskt sätt ångans slemlösande och välgörande effekt med andningsträning mot andningsmotstånd. Det lugnar, öppnar luftvägarna och gör det lättare att hosta upp slem."


Maija H

WELLO2 – FÖR EN LÄTTARE VARDAG