Hem / Symptom orsakade av orenheter i luften

Symptom orsakade av orenheter i luften

Andas bättre – må bättre

Lindring under pollensäsongen med hjälp av varm ånga och motståndsanding

WellO2 öppnar, rengör och stärker luftvägarna utan mediciner

Stärk andningsmusklerna

Motståndet ökar in- och utandningskapaciteten och stimulerar blodcirkulationen i andningsmusklerna.

Öppnar luftvägarna

Den varma ångan fuktar luftvägarna, binder små partiklar och hjälper till att lösa upp slem.

Underlätta andningen

WellO2-träning hjälper till att öppna upp en täppt näsa så att det blir lättare att andas.

Förbättra syreupptaget

Träningen effektiviserar syreupptaget genom att göra andningsmusklerna starkare och mer uthålliga.

Enkel att använda

Blås i munstycket, andas in ångan från apparaten. Upprepa övningen några gånger.

Fem minuter om dagen räcker

Du uppnår de bästa resultaten om du WellO2-tränar dagligen, men du kan också välja att använda apparaten bara när andningsbesvären slår till.

WellO2 är lätt att använda

  1. BLÅS lugnt in i apparaten
  2. ANDAS in ånga från apparaten
  3. REPETERA 3–10 gånger, du kan vila mellan upprepningarna
  4. ÖPPNA de övre luftvägarna och minska nästäppa med hjälp av andningsmasken
  5. GÖR DET TILL EN VANA – några minuter om dagen räcker

Video: så här använder du WellO2

Lindring vid luftvägsbesvär under pollensäsongen

Pollensäsongen i Sverige börjar i slutet av februari när alen blommar, och efter att snön smält börjar gatudammet inverka på luftkvaliteten. Många pollenallergiker får lindring först när sommaren är över och höstregnen kommer.

Besvär på grund av allergi och damm känns i ögonen, halsen och lungorna. De vanligaste symptomen i andningsorganen är andfåddhet, snuva, nysningar, nästäppa, hosta och ansamling av slem.

Du kan försöka att skydda ansiktet mot gatudamm, och det finns mediciner mot allergier, men du kan också lindra dina besvär genom att vårda dina andningsorgan.

WellO2 är en apparat för andningsträning som utan några mediciner stärker, öppnar och rengör luftvägarna, med hjälp av varm ånga och motståndsandning. WellO2 bidrar till att lindra andningsbesvär och minskar samtidigt irritation i luftvägarna.

Den varma ångan från WellO2 fuktar och värmer luftvägarna och minskar slembildning och känsla av täppt och tung andning. Andningsträning hjälper dig att hosta upp slem som samlas i luftvägarna, tillsammans med damm och andra små partiklar.

Nästäppa lindras när du andas in ånga genom andningsmasken. Den varma ångan stöder också immunsystemet och minskar risken för infektioner i luftvägarna.

Finska WellO2 är världens mest mångsidiga apparat för andningsträning

WellO2 är världens mest mångsidiga apparat för andningsträning. Den unika metoden Nordic Breathing kombinerar motståndsandning och ångandning, vilket rengör och stärker lungorna. WellO2 har över 100 000 nöjda användare runt om i världen.

WellO2 har tagits fram med inspiration från Finlands rena luft. Produkten har formgetts och utvecklats i Finland, och har av Förbundet för Finländskt arbete tilldelats märkningen Design from Finland.

Vi samarbetar med finska Andningsförbundet, en förening som under lång tid gjort värdefulla insatser för andningshälsa i Finland.

WellO2 har tagits fram av finska experter inom hälsa, friskvård och teknik.

I denna innovativa lösning möts de senaste vetenskapliga rönen och tekniska innovationerna, för att tillsammans erbjuda hjälp mot andningsbesvär – utan mediciner.

En välfungerande andning utgör grunden för ett gott liv. Med WellO2 blir det genast lättare att andas, så att du kan leva livet fullt ut – varje dag.

Våra nöjda användare rekommenderar

WellO2-användare berättar om hur mycket bättre de mår nu, och om hur stor nytta de haft av att WellO2-träna bara fem minuter om dagen.
Utmärkt och passar mina behov
Harald S.
Sweden
Den gör väldigt mycket nytta på rossliga luftrör!
Krister G.
Sweden
Som astmatiker och pollenallergiker känner jag ofta av lungorna. Att andas in och ut i röret i Wello2 kändes som ett lågintensivt träningspass för lungorna. Toppbetyg på det! Som så ofta med manualer var texten ganska liten och instruktionerna inte alldeles enkla att förstå, så här kommer en enkel förklaring: Rengör apparaten. Häll i vatten till minimumgränsen. Välj värme – fler punkter, mer värme. Tryck in tratten (och stoppa in slangen med nässtycket om du vill andas genom näsan). Blås in i tratten så att vattnet bubblar till och ångan kommer igång: Klart!
Nadja R.
Sweden
Fungerar perfekt som träning för lungorna. Har fått bättre kraft i andningen när jag har använt den varje kväll
Roger
Sweden