Välkommen till resan mot bättre andning!

Grattis – du har fattat ett utmärkt beslut att köpa WellO2 MyBreath™ smart munstycke! Detta är en unik möjlighet att förbättra din andning på olika sätt. Med tipsen nedan kommer du att komma igång smidigt på din resa mot bättre andning och övergripande andningshälsa!

Är du ny på WellO2-andningsträning? Kolla in WellO2-användarinstruktioner här >>

Ladda ner WellO2-appen

Vanliga frågor

Vad är WellO2 MyBreath™ smarta munstycket?

MyBreath™ är ett nytt smart munstycke som används tillsammans med WellO2-andningsträningsapparaten. Det låter dig mäta, övervaka och förbättra din andning! MyBreath™ smart munstycke är en tillbehör till WellO2-enheten. Det används tillsammans med både WellO2-apparaten och WellO2-appen.

Hur fungerar MyBreath™ smarta munstycket?

MyBreath™ smart munstycke fungerar tillsammans med WellO2-appen och används som ett vanligt WellO2-munstycke. Användare av det smarta munstycket har tillgång till WellO2-appen, där de kan välja lämpliga andningsövningar och -tester. Appen lagrar också data från genomförda andningstester och övningar. WellO2-appen fungerar på telefoner med iOS 12 eller Android 9 eller nyare.

Andningsträning med WellO2 MyBreath™ smart munstycke är lika enkelt som att använda ett vanligt WellO2-munstycke. Det smarta munstycket kan endast användas med WellO2-andningsträningsapparaten.

Vad mäter MyBreath™ smarta munstycket?

MyBreath™ smart munstycke mäter noggrant och tolkar lungornas andningsmuskulaturstyrka, andningskapacitet och luftflöde i bronkialrören. Med dessa mätningar kan du förstå bättre hur dina lungor och andningssystem fungerar dagligen och förbättra dem enligt dina mål och behov.

Med WellO2 MyBreath™ smart munstycke kan du övervaka:

  • Andningsmuskulaturens styrka, vilket indikerar hur väl andningssystemet kan fungera i olika livssituationer.
  • Andningskapacitet, som avslöjar storleken på våra lungor och hur mycket av vår lungkapacitet vi utnyttjar.
  • Luftflöde i andningsvägarna och bronkialrören, vilket indikerar hur effektivt luft kan flöda in i lungorna tillsammans med andningen.

MyBreath™ tolkar både utandning och inandning och kan också mäta funktionen i de övre luftvägarna när du använder WellO2-näsmasken. Funktionen i de övre luftvägarna, som i huvudsak innebär att andas genom näsan, är särskilt viktig för välmåendet.

Hur ska MyBreath™ smarta munstycket rengöras?

Tvätta MyBreath™ smart munstycke med mild handtvål och rinnande vatten. Skölj noggrant. Mellan användningar kan du rengöra det smarta munstycket under rinnande vatten och låta det torka stående eller torka det med en ren handduk.

Observera! På grund av sensorerna kan MyBreath™ smart munstycke INTE rengöras med WellO2-apparatens rengöringsprogram, kokning i en kastrull eller rengöring i en diskmaskin!

Har du några andra frågor?

Behöver du mer support? Kontakta vår kundtjänst!

E-post:
kundservice@wello2.com

Kundtjänst:
+358 10 5837 968