WellO2 – Läkemedelsfri hjälp vid luftvägssymptom

WellO2 – Läkemedelsfri hjälp vid luftvägssymptom

2024 , Förkylning

När man märker symtomen på en förkylning så som, ont i halsen, en täppt, rinnande näsa eller en hes röst är det dags att ta kontroll över situationen. Men vad kan man själv göra så att influensan förblir mild och man snabbt mår bättre?

Läkemedelsfri hjälp vid luftvägssymptom

WellO2 laite aurinko

WellO2 är en läkemedlsfri hjälp för hela familjen för att behandla luftvägssymtom. Så fort du känner de första symtomen på en förkylning, såsom halsont eller nästäppa, är det dags att börja använda WellO2. Apparatens motståndsträning piggar upp blodcirkulationen i näs- och halsområdet och öppnar luftrören, vilket gör andningen enklare snabbt.

Fördelar med WellO2-träning vid förkylningar:

  • Förstärker kroppens naturliga motstånd
  • Öppnar luftrören och gör andningen lättare
  • Behandlar och återfuktar slemhinnan i luftvägarna
  • Minskar irritation i luftvägarna och lossar slem
  • Öppnar en täppt näsa
  • Förbättrar sömnkvalitet och återhämtning
KÖP WELLO2 HÄR


Sätt igång så fort de första symtomen visar sig – med rätt behandling kan du stoppa utvecklingen av sjukdomen i dess tidiga skeden!

Hur hjälper varm ånga vid förkylning?

Den varma ångan initierar en hypertermisk reaktion på slemhinnan i luftvägarna. En hyperterm reaktion innebär att den varma ångan aktiverar en försvarsreaktion på slemhinnan, så att slemhinnan mer effektivt börjar förstöra de smittämnen som har satt sig där.

Värmekänsliga virus, som rhinovirus, som är den vanligaste orsaken till förkylningar och nästäppa, reagerar snabbt på värme. Rhinoviruset förstörs när yttemperaturen på luftvägsslemhinnan stiger tillräckligt högt. I allmänhet förstör en tillräckligt hög temperatur effektivt virus på luftvägsslemhinnan, minskar deras reproduktion på luftvägsslemhinnan och förkortar influensans varaktighet. Därför är det viktigt att agera så fort de första influensasymptomen dyker upp!

 

Säker och exakt ångbehandling vid förkylningar

Inandning av varm ånga med hjälp av en kastrull är en välbekant huskur mot förkylningar. Med WellO2-apparaten är ångandning inte bara säkrare, utan också mer exakt, eftersom den varma ångan kan riktas dit smittämnen ofta slår först, det vill säga svalget och näsan.

Instruktioner för beahndling av förkylningssymtom med WellO2:

  • Använd ett lågt motstånd (0 eller 1) och minst temperaturen med två punkter.
  • Temperaturen med tre punkter rekommenderas för att initiera en hypertermisk reaktion.
  • Om värmen känns för varm, skydda näshuden med en fuktighetskräm.
  • Det finns ingen övre gräns för WellO2-träning – du kan använda apparaten ofta du känner för det, för att lindra nästäppa, ont i halsen och heshet snabbt som möjligt!

Träna med WellO2-apparaten regelbundet under influensasäsongen!

När influensasäsongen drar igång är det bra att ha WellO2 nära till hands. Glöm inte att träna regelbundet eftersom det kan stärka ditt immunförsvar och hjälpa dig att hålla dig frisk och undvika förkylningar!

WellO2-teamet önskar alla en fin och frisk höst! 💙

KÖP WELLO2 HÄR
Tillbaka till blogg