83-åriga influencern inspirerar alla åldrar

Andningsträning

Träningsikonen Lady Silver, började hoppa hopprep vid 78 års ålder. Sedan dess är hon en influencer eller oldfluencer på Instagram. Lady Silver, som heter Anita, inspirerar både yngre och äldre till ett långt härligt lekfullt liv. Anita tränar allsidigt och kompletterar med WellO2, då hon vill upprätthålla sin andningskapacitet så mycket som möjligt. Och med ångandningen från WellO2 blir hon inte längre lika torr i halsen på nätterna som tidigare.

– Jag är en kvinna i mina bästa år som älskar livet och vill inspirera andra genom att nå ut med min stora passion för hälsa och träning, säger Anita. Nu gör jag något som jag aldrig har gjort tidigare. Att vara en influencer för människor i alla åldrar är jättekul och spännande. Jag får höra att jag inspirerar både yngre och äldre till ett långt härligt lekfullt liv. Jag får vara med i många roliga sammanhang. Förra året fick jag vara DJ på Summerburst i Stockholm och i Göteborg. Det var jätte-kul! Jag fick dessutom sjunga in en låt.

För att kunna bibehålla livskvaliteten vill hon ta vara på dagen och tränar både kroppen och knoppen varje dag.  Anita är Idag tränare på Friskis & Svettis och tycker att det är jättetrevligt, eftersom hon dessutom får många nya  kontakter där. Det är minst lika viktigt som träningen.

Anita  tränar allsidigt varje dag och växlar mellan konditionsträning, dans och styrketräning. Hon tränar även sin andning varje dag, eftersom hon känner av att andningskapaciteten försämras med åren. Eftersom hon har svullna slemhinnor, blir hon ofta torr i halsen på nätterna. Med hjälp av med motstånds- och ånginandning med WellO2, har det blivit bättre.

Lady Silver skräms lite av siffran ”83” och känner sig visserligen lite tröttare idag än för 10 år sedan.

– Så länge jag håller mig frisk känner jag inte av åldern så mycket. Nyligen åkte jag TjejVasan. Det var tre personer som var över 80 år och jag fick bästa tiden, säger Lady Silver :)

Idag når hon tiotusentals yngre och äldre genom sitt Instagramkonto där hon går under namnet Lady Silver - namnet är inspirerat av Anitas silvriga hår. Många som följer henne på Instagram är mellan 18 och 35 år och blir inspirerade av henne.

– Jag är väl medveten om att jag är en gammal tant. I min ålder går man mer på begravningar än på bröllop. Genom att vara influencer kan jag ta vara på dagen och inspirera både yngre och äldre till en bättre och lekfullare livskvalitet. Dessutom träffar jag så många inspirerande och roliga människor. Det är verkligen jättekul, avslutar Anita, Lady Silver.

Här kan du läsa om WellO2 och beställa. >>

Tillbaka till blogg