WellO2 lanserar offentligt aktieerbjudande för att främja global expansion och produktutveckling

WellO2 lanserar offentligt aktieerbjudande för att främja global expansion och produktutveckling

2024 , nyheter

Pionjären inom luftvägshälsoteknologi, finska WellO2 Oy, lanserar en publikemission på Invesdors plattform. Finansieringsrundan möjliggör och inbjuder allmänheten att investera i framtidens andningshälsa.

WellO2 är en unik och globalt patenterad andningsträningsapparat som kombinerar andningsträning, varm ånga och digital hemmätning av andning. Den är designad för att effektivt lindra andningssymtom, stärka andningsmusklerna och bibehålla andningssystemet i gott skick. WellO2 har fått internationellt erkännande för sin förmåga att avsevärt förbättra lungfunktion och allmän andningshälsa.

Kapital för internationell tillväxt och innovation

Målet med emissionen är att stödja WellO2:s internationella expansion och produktutveckling. Efter mer än 110 000 WellO2-apparater, huvudsakligen sålda i Finland, är företaget redo att utöka sin marknadsposition och introducera nya, innovativa produkter som vidareutvecklar andningssjukvården.

Emissionen är öppen för alla via crowdfunding-plattformen Invesdor.com. Emissionen är öppen från 5 juni 2024 till 1 juli 2024. Minsta investering är 50 aktier.

GÅ TILL INVESDOR.COM

 

Investera i en teknikledare inom andningshälsa

Genom att delta i detta aktieerbjudande kommer investerare att få en unik möjlighet att stödja ett företag som leder en revolution inom andningshälsa.

"Att investera i WellO2 är inte bara att investera i produkten, utan i en hälsosammare framtid för alla", säger Tuomas Mattelmäki, VD för WellO2 Oy. "Vi har precis lanserat en ny digital andningsmätningsenhet, WellO2 MyBreath, som en del av WellO2-produktfamiljen. Den ger information om andningshälsa i realtid genom en användarvänlig mobilapplikation. Datan som samlas in från användare om andningshälsa är oöverträffat omfattande och kommer att revolutionera vår förståelse av andningens inverkan på en persons allmänna hälsa."

WellO2:s engagemang för excellens återspeglas i dess samarbete med prestigefyllda organisationer som Andningsförbundet i Finland, Premier League fotbollsklubben West Ham United och flera forskningsorganisationer. Dessa partnerskap understryker säkerheten, effektiviteten och förtroendet i WellO2s teknologi och i dess förmåga att göra betydande framsteg inom området för andningshälsa.

De investeringar som samlas in genom denna kampanj stöder direkt företagets strategiska projekt. Dessa inkluderar produktutveckling och forskning samt expansion till nya internationella marknader.

Hur kan du delta i WellO2-aktieerbjudandet?

Intresserade investerare kan läsa mer om WellO2:s investeringsmöjligheter och delta i finansieringsrundan genom att besöka Invesdors finansieringsplattform på invesdor.com. WellO2:s investeringsrunda erbjuder möjligheten att både stödja ett företag i framkanten av andningshälsa och hälsoteknologi samt att bli en del av en gemenskap som syftar till att förändra och påverka människors hälsa över hela världen.

LÄS MER OCH DELTA I AKTIEEMISSIONEN


Mer information om WellO2-produkter och företaget finns på WellO2:s hemsida: wello2.se

Kontaktinformation:

Tuomas Mattelmäki

VD, WellO2 Oy

tuomas.mattelmaki@wello2.com
Tillbaka till blogg